Om Nordjysk Fodboldgolf​

Nordjysk Fodboldgolf er den bedste bane i Nordjylland(påstår vi) og blandt de bedste i Danmark.

Nordjysk Fodboldgolf, åbnede d. 18. maj 2008, som en af de første i Danmark.

Vores gæster er alt fra polterabender, firma arrangementer, klubber, og foreninger, venner og familier der lige dropper ind… Hver år indløser op imod 300 spiller sæsonkort. En stor del af disse spiller, har i dag Fodboldgolf som deres hobby, og kommer flere gang om ugen for at træne, og rejser i weekenderne rundt til forskellige turneringer i både Danmark og udlandet.

Nordjysk Fodboldgolf har åben hver dag fra April – November fra kl. 9.00-21.00.

Banen

​Nordjysk Fodboldgolf er i dag placeret på et 55.000 m2. stort areal . Eller svarende til 55 parcelhus grunde. Banens par er 72, der er ca. 2.0 km. rundt, den har 18 huller af vidt forskellig, længde og ikke mindst sværhedsgrad. Det korteste hul er 25 meter og det længste er over 120 meter.

Der skal under vej forceres både vandgrav, bunkers, igennem rør, dæk og mm. Hullerne har en størrelse på ø60. Bolden der spilles med er helt alm. Fodbolde.

En gruppe på 4 personers bruger normalt 1 1/2 – 2 timer for en omgang.

Selvbetjening

​Ved ankomst udfyldes en kuvert med oplysninger om antal spiller. Betaling lægges i kuverten og lægges i betalings boksen(som du kender fra put and take fiskeri) Når der er betalt kan i spille lige så længe i nu har lyst.

Vi er normalt i nærheden, men du kan ikke altid være sikker på der er personale til at modtage og guide dig. Følg vejledning i boldrummet, og på bagsiden af scorekortet.

Vi har det du skal bruge

​Bolde, scorekort, skriveredskaber, trækvogne til proviant, gas-grill til fri afbenyttelse, masser af bord bænkesæt, overdækket terrasse, klubhus i tilfælde af en lille byge, fine nye toiletter og masser af gratis p-pladser. Div. Have og hyggespil som dart, bordfodbold, petanque, stigegolf mm.

Betaling

​Foregår sker ved ankomst og som PAY AND PLAY. Kontant og aftalte penge, eller med MOBILPAY til 66174

Vi kan naturligvis også sende en kvittering eller en faktura, hvis du har brug for det. Offentlige institutioner kan betale med EAN-nr.

Vi modtager ikke DANKORT OG ANDRE BETALINGSKORT. Betaling kan også foregå som bankoverførsel, forud…

Målgruppe

​I princippet alle, unge som ældre, firma arrangementer, familie fester, polterabend, klubber, foreninger, skoler, turister, tøser og drengerøve på tur, eller bare en hygge tur med vennerne.

Hvorfor Fodboldgolf?

​En sjov og spændende aktivitet, en ny og anderledes måde at være sammen med venner, familien eller kollegaer i et par timer, en udendørs aktivitet, sundt for kroppen, godt med motion , masser af frisk luft, og så kan det nok ikke undgås at der går lidt konkurrence i den.​​

Book en tid​

Ved reservation er der altid personale til at tage imod jer. 

Vi anbefaler grupper på mere end 10 pers. at reservere, ellers kommer I bare, og vi skal nok finde plads til jer.

Vi har åbent hver dag fra 9.00 - 21.00​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt